top of page

The Amorae Company Group

Public·9 members

Psihologia Dezvoltarii Ann Birch


Psihologia Dezvoltarii Ann Birch
Psihologia dezvoltarii este o ramură a psihologiei care se ocupă de studiul schimbărilor cognitive, emoționale, sociale și fizice care au loc pe parcursul vieții umane. Această disciplină explorează modul în care oamenii se dezvoltă de la naștere până la bătrânețe, cum interacționează cu mediul și cu ceilalți, cum învață și cum se adaptează la diverse situații. Psihologia dezvoltarii are aplicații practice în domenii precum educația, sănătatea, consilierea, psihoterapia sau politica socială.


Una dintre cărțile de referință în domeniul psihologiei dezvoltarii este lucrarea Psihologia Dezvoltarii a autoarei Ann Birch, publicată în anul 2000 la editura Tehnică. Cartea își propune să facă o introducere în psihologia dezvoltării observației comprehensive, ideile cuprinse în material putând fi utilizate ca fundamente ale unor studii viitoare. Cartea este structurată în trei părți: prima parte examinează influențele asupra dezvoltării, ecologia dezvoltării și variațiile culturale, precum și considerațiile etice în privința cercetărilor centrate pe dezvoltare; a doua parte se concentrează pe dezvoltarea socială și cognitivă a copilului, de la naștere până la adolescență; a treia parte abordează dezvoltarea morală, care include unele teorii adiționale și rezultatele unor cercetări actuale.


DOWNLOAD: https://miimms.com/2w4bLm


Cartea Psihologia Dezvoltarii a lui Ann Birch este o sursă valoroasă de informații și cunoștințe pentru studenții și profesioniștii din domeniul psihologiei, dar și pentru oricine este interesat să afle mai multe despre procesele și etapele dezvoltării umane. Cartea poate fi comandată online de pe site-ul [Libris] sau [Printre Carti], unde se găsesc și alte cărți de psihologie, dezvoltare personală sau literatură.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page